כמבקר מסעדות יש עליי אחראיות גדולה לספק לעוקבים שלי חוות דעת מהימנה ומקצועית ככל שניתן על מסעדות איכות וטעימות בכל רחבי הארץ. אחד הז'אנרים הפופולריים ביותר בתחום הקולינריה הוא מסעדות יוקרה. כששמעתי על מסעדת היוקרה החדשה שנפתחה ברמת ים, הרצליה הפיתוח, החלטתי שאני חייב לחדד את העיפרון, לעורר את בלוטות הטעם וללכת להתרשם מהמסעדה שכולם מדברים עליה. המסעדה נקראת EL TERRACE ויש לה נוף מרהיב ומרגיע על הים.
למעשה הנוף כל כך יפה וקרוב שכמעט ואפשר להשתמש באוויר המלוח כתיבול לאוכל ^^… נכנסתי אל המסעדה ומהר מאוד קיבלו אותנו בזרועות פתוחות, מבלי לדעת מי אני ומה אני – הם פשוט קיבלו אותי בשירות ברמת האיכות הגבוה ביותר כבר מהרגע הראשון ובהתייחס אליי כאחרון הלקוחות.
החוויה שלי במסעדה הייתה מעשירה במיוחד. מצד אחד השקט והשלווה החיוניים מאוד במסעדות יוקרה מסוג זה ומצד שני תפריט עשיר ומגוון עם מנות מיוחדות שטרם ראיתי במסעדות בארץ, בוודאי שלא באזור זה. בין ההמלצות שקיבלתי היו לנסות את נתחי הווגאיו המיוחדים למסעדה זו. לצד מנות בשריות מדהימות שזכיתי לטעום במסעדה שכל מנה הייתה עשירה בטעמים, מאוזנת במידה הנכונה וגם הכמויות משביעות רצון – גם השירות היה מדהים. עם ההזמנה כבר פתחו לי שולחן עם מנות ראשונות, סלטים וכוס יין ממבחר היינות המשובחים במקום. אחד הדברים שהכי אהבתי הוא תפריט הקוקטיילים העשיר והצבעוני שלהם שהופך את החוויה להרבה יותר מהנה ומעניינת. לאחר ארוחה טובה ביקשתי לקרוא למנהל המסעדה וזה חזר אליי באדיבות ובצניעות וביקש לשאול אם הכול בסדר ואיך הוא יכול לעזור לי. ביקשתי ממנו לשבת איתי וסיפרתי לו שאני מבקר מסעדות, שנהניתי מאוד מהאירוח, השירות והאוכל ושאני אשמח להכין עליו כתבה מפרגנת. הוא כמובן שמח ונענה לבקשתי לענות על כמה שאלות ואפילו הציג לו את אחיו, השף המנהל את המטבח ואחראי על כל האוכל הטעים שאכלתי.
מה הסיפור מאחורי מסעדת היוקרה EL TERRACE?
שני אחים צעירים יחסית, אמין ועלאא, כאשר אח אחד מנהל את המסעדה, השיווק, שירות הלקוחות וכל מה שמסביב והאח השני הוא שף המסעדה ומנהל המטבח. השניים עבדו יחד 6 שנים בתחום המסעדנות והחליטו להגשים את חלומם להקים מסעדה יוקרתית ומפוארת שתספק שירותי מדהים שינגיש את האוכל הערבי הים תיכוני לקהל הרחב. הם ישמחו לקבל באהבה וברוחב לב כל לקוח ולהעניק לו את הארוחה הטעימה ביותר וחווית השירות הנעימה ביותר, כיאה למסעדות יוקרה ואיכות.
מהם היתרונות שמייחדים את EL TERRACE והופכים אותה למסעדה איכותית ומבוקשת כל כך?
את האוכל שלהם טעמתי, את השירות שלהם חוויתי והאווירה הקסומה והנעימה במקום נתנה לי השראה לכתוב את הביקורת המפרגנת הזו אולם אם אני רוצה לעמוד על היתרונות שהופכים את EL TERRACE למיוחדת, מלבד העובדה שהיא מסעדת הבשרים היוקרתית היחידה באזור חוף הים בהרצליה הפיתוח, הרי שיש כמה יתרונות שכאלה:
המסעדה מחזיקה בתפריט בשרים עשיר ומיוחד עם חומרי הגלם הטובים בארץ אותם הם מגדלים או מייבאים במיוחד כולל נתחי ווגאיו מיוחדים.
התפריט עשיר ומגוון: החל מארוחת בוקר לבנונית ותפריט יינות רחב מאוד, תוכלו גם ליהנות מפסטות, דגים, מנות ראשונות וסלטים במגוון סוגים ועוד מנות שלא ראיתם באף מקום אחר.
תפריט קוקטיילים צבעוני ובכלל תפריט אלכוהול גדול ומגוון עם יינות משובחים מהטובים בארץ.
אווירה אותנטית, נוף לים, רוגע ונחת מכל פינה.
ועוד…
יוקרה, איכות ובעיקר – טעם של עוד:
הביקור שלי במסעדת EL TERRACE היום היה בהחלט נעים ומיוחד ואני שמח שהקשבתי לעצות קרוביי והחלטתי להגיע לבקר את המסעדה החדשה. כאשר יש מסעדה ששווה לבקר בה אני בהחלט שמח להקדיש לה מן הזמן שלי ולאחל לה בהצלחה. אם אתם מחפשים מסעדה יוקרתית, מפוארת ואוכל טוב באזור המרכז זו ללא ספק מסעדה שאתם לא רוצים להחמיץ. אם אוכל לסכם את החוויה שלי במסעדה בכמה מילים אלו לבטח היו: יוקרה, איכות וחוויה שמשאירה טעם של עוד.