מפיק הסרטים הבינלאומי, התסריטאי והשחקן אוזכר במגזין Just Dubai כאחד מ-10 יוצרי הקולנוע והטלוויזיה המזרח תיכוניים המצליחים שעד גיל 30 או מתחת בעקבות הצלחתו הבינלאומית. הוא השני בתעשיית הבידור אחרי יעל שלביה והראשון אי פעם בתעשיית הקולנוע והטלוויזיה שמתראיין שם או מאוזכר. זהו סה״כ הפעם השלישית ששמו מוזכר/מתראיין בדובאי
לא מעט דובר על הסכם השלום בין ישראל לאיחוד האמירויות . ישראלים טסו , טיילו, ונראה שהקשר בין המדינות רק מתחזק. הפעם, תעשיית הבידור נכנסת לתמונה . אריאל לביא ממשיך להדהים את כולם . זו כבר עלייה במדרגת ההצלחה- אריאל לביא אוזכר בכתבה במגזין ״ Just Dubai ״ כאחד מיוצרי הקולנוע והטלוויזיה המזרח תיכוניים המצליחים בגיל 30 או מתחת . הוא בן 27 והוא הפיק 13 סרטים בכל העולם – ארצות הברית , מקסיקו, ניגריה, דובאי, קנדה . סרטיו הוקרנו בפסטיבלים בארצות הברית, בריטניה, קנדה . הוא שבר מספר שיאים בפסטיבלים – עלייה פעמיים רצוף לגמר בLift Off Filmmaker Film Festival של Pinewood Studios האולפנים שהפיקו את סרטי ג׳יימס בונד עם 2 סרטים- מקסיקו וניגריה- 2 מדינות ויבשות שונות . הסרט במקסיקו זכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר ע״י הקהל ובניגריה במקום הרביעי . הוא שחזר את ההישג בKino Film Festival באוטווה עם סרטיו ממקסיקו וקנדה- 2 מדינות ויבשות שונות . הוא כרגע בחצי גמר Festigious Film Festival בלוס אנג׳לס עם סרטיו ממקסיקו וניגריה- 2 מדינות ויבשות שונות. בנוסף 3 סרטים שלו ממקסיקו , ניגריה, קנדה יוקרנו בToronto International Nollywood Film Festival
3 מדינות ו-2 יבשות שונות . הוא ייצג בפסטיבלים אלו מספר מדינות עם צוותים שונים ותרבויות שונות . גם בארצות הברית הוא בעלייה כאשר בסרט הראשון שלו שהיה מפיק שותף בו זכה ב48 hours film festival בניו יורק והשני שהוא מפיק שותף בו הוא סרט פיצ׳ר שהצטלם בלוס אנג׳לס ובוגוטה .
הוא הישראלי השני מתעשיית הבידור הישראלית בסך הכל שמגיע להישג האדיר ויוצר הקולנוע והטלוויזיה הראשון אי פעם לאחר שיעל שלביה שהייתה הראשונה שזכתה לשער במגזין אופנה ערבי יוקרתי L’Official Arabia במסגרת שיתוף פעולה בינלאומי עם שבועון לאישה . למעשה, הם היחידים מתעשיית הבידור שזכו לכבוד באיחוד האמירויות . הוא אוזכר לצד אנשי תעשייה בינלאומיים ממדינות כמו מצרים, סוריה, סעודיה . מעטים האנשים אם בכלל שזוכים לכבוד שכזה . אומנם הוא לא מוכר עדיין בכל בית בישראל ובעולם , אבל כדאי להתחיל להכיר כי האיש הזה הולך להיות אחד מיוצרי הקולנוע והטלוויזיה הגדולים בכל הזמנים .
זו לא פעם ראשונה שאריאל מוזכר בכתבה שכזו, גם מגזין ״Honk״ האמריקאי הזכיר אותו כאחד מהמפיקים/ תסריטאים הצעירים המבטיחים בעולם לשנת 2022 כאשר אוזכר לצד יוצרים צעירים בארצות הברית .
אריאל ברכות על ההישג
״תודה רבה, שמח להיות השני שעושה את זה מתעשיית הבידור ואחרי יעל שלביה שמגיע לה את הכבוד הכי הגדול כי היא הראשונה ופרסמו אותה במגזין גדול, חשוב להישאר עם רגליים על הקרקע״.
בכל זאת, אוזכרת לצד אנשים מפורסמים מאוד בעולם הערבי , דבר מאוד נדיר לישראלי
״היה לי לכבוד כישראלי להיות חלק מרשימה כזו, במיוחד שהם ממדינות ערב שעל הנייר חלקן אויבות שלנו. הלוואי והכתבה הזו תאחד בין היהודים לערבים במזרח התיכון ותגרום לכולנו להבין שכולנו בני אדם״ .
זו הפעם השניה שלך אחרי הכתבה במגזין Honk האמריקאי שאתה מוזכר כבין המבטיחים בעולם מה יותר ריגש אותך ?
״בכנות, אני כבר מורגל לכתבות וראיונות ברחבי העולם וזה לא חדש לי, זה טוב לקורות חיים ולכבוד אבל מה שחשוב הוא להמשיך ליצור תוכן איכותי ״
לצפייה בכתבה :